5 bøger der har fået os til at græde

En god kærlighedsroman kan noget helt særligt. For når man læser en god kærlighedsroman, bliver man revet med ind i et følsomt univers, hvor man kan mærke hovedpersonernes forelskelse – og selv føle den. Man sukker, smiler og fælder sommetider en lille tårer på hovedpersonernes vegne – og det kan næsten føles som om, man selv forelsker sig undervejs.

Her på LOVEBOOKS-redaktionen har vi på det seneste talt om bøger, der har fået os til at græde. Bøger der har rørt os så meget, at vi ikke kunne holde tårerne og snøftene tilbage – uanset om vi læste i toget, på biblioteket eller derhjemme. De bøger vil vi selvfølgelig gerne dele med jer.

 

Vild med ham

9788711320570

Nyheden om den tredje Bridget Jones-roman Vild med ham tog verden med storm, da den udkom. Den skabte overskrifter og fik TV-omtale, før den overhovedet var udkommet. Den blev en verdenssensation, fordi hele verden åndeløst havde ventet i flere år på nyt om Bridget. Og på nyt om Mark Darcy.

Den tredje Bridget Jones-roman er stadig sjov. Bridget bliver sluppet løs på de sociale medier, og hun genfinder sin seksualitet som det NOGLE mennesker uforskammet og helt forældet kalder ‘midaldrende’. Det er morsomt, underholdende og ironisk – men samtidig er der enkelte scener, der afslører, at den muntre Bridget også har lidt. Og det er så rørende, at det er umuligt ikke at slippe en tåre.

Køb Vild med ham her.


 

 

Nymåne

9788711391488

De fleste Twilght-læsere har nok før eller siden fældet en tåre over de rørende og hjerteskærende romaner i serien. Og her på redaktionen er det Nymåne, der for alvor har lokket vores tårer frem.

I Nymåne kommer hovedpersonen Bella nemlig ud for et traume. Den hun troede, hun stolede allermest på, forsvinder ud af hendes liv, og hun er efterladt alene tilbage med et hul i hjertet. Hun føler sig ensom, og hendes selvtillid har lidt et knæk, der tager lang tid om at hele.

Ganske langsomt vender Bella tilbage til noget, der i det mindste på overfladen minder om en hverdag. Ikke mindst takket være venskabet med Jacob Black. Sammen med ham opsøger Bella vilde og farlige situationer for i det mindste ved gyset at føle sig i live – samtidig med at hun forsøger at håndtere Jacobs stadigt varmere følelser for hende …

Køb Nymåne her.


 

Jeg er her stadig

9788711448632

Jeg er her stadig er en helt anderledes kærlighedsroman om håb mod alle odds og om at finde kærlighed der, hvor man allermindst havde ventet det.

Jeg er her stadig af Clélie Avit handler om stærk kærlighed trods hårde odds. Hovedpersonen Elsa har været involveret i en frygtelig skiulykke og ligger nu i koma på hospitalet. En dag forvilder Thibault sig ind på hendes stue. Thibault beslutter sig for at blive og tage et hvil, men stilheden føles tung, og Thibault begynder at tale til Elsa. Og uventede varme følelser opstår. Men kan kærligheden påvirke sanserne? I så fald er tiden knap, for lægerne og familien har givet op og påtænker at koble Elsa fra de livsnødvendige maskiner, men Thibault tror stadig på mirakler …

Vi er flere, der har grædt over Jeg er her stadig. Det er en så rørende roman, der sætter livet så smukt i perspektiv – og det er nødvendigt med et lommetørklæde.

Køb Jeg er her stadig her.


 

Mig uden dig

9788711466490

Er du vild med Jojo Moyes og Nicholas Sparks? Så vil du elske Kelly Rimmer. Forbered dig på at græde, at smile, at håbe og at afslutte bogen med en blanding af tårer og taknemmelighed. Den her bog vil tage dig med på en følelsesmæssig rutschebanetur, du sent vil glemme.

Mig uden dig handler om Callum, som arbejder for et stort pr- og marketingfirma i Sydney og tager hver dag færgen fra storbyen hjem til Manly nordpå. En dag på færgen falder han i snak med Lilah, en engageret jurist og miljøforkæmper, og deres første møde udvikler sig hurtigt til en stormfuld forelskelse. Ingen af dem tror på kærlighed ved første blik, men de klikker bare. Lilah forsøger dog først med alle midler at kæmpe imod. Hun opfinder den ene undskyldning efter den anden for ikke at lade følelserne tage over, men til sidst giver hun efter og lader kærligheden skylle ind over sig.

Alt ser lyst ud, og deres forhold bliver stærkere dag for dag. Men så en dag kan Lilah ikke længere ignorere de små sygdomstegn, hun har frygtet og holdt hemmelige for Callum …

Mig uden dig udkommer d. 5. februar.


 

Forbandede kærlighed

 

9788711513095

 

I can honestly say that few character’s backstories have ever made my heart shatter as Miles’ did. I cried — no, sobbed — so much that I could no longer see the words and so I just sat there with tears steaming down my face absorbing the huge emotions this story evoked. I want to promise you though that this story is worth every tear because the way all the pieces of the story come together was absolutely gorgeous.” – Goodreads-bruger

Forbandede kærlighed udkommer først d. 6. maj, men her på redaktionen har vi allerede smuglæst i den barske kærlighedsroman, og manuskriptet har cirkuleret mellem flere kontorer, mærket af mascaraspor og advarsler om tårer. Der er blevet sendt mange SMS’er mellem os sent om natten for at diskutere bogen og dens karakterer, og vi kan stadig finde på at sukke indforstået til hinanden og mumle om Miles. Bogen er uforglemmelig, og den er alle tårerne værd. Men vi advarer også: Hav lommetørklæderne klar.

Forbandede kærlighed handler om Tate Collins, som møder den den hemmelighedsfulde pilot Miles Archer. Første gang de mødes, er det langt fra kærlighed ved første blik. Det er heller ikke ligefrem venskab. Det eneste, de to har til fælles, er en ubestridelig gensidig tiltrækning, og snart indleder de et uforpligtende forhold udelukkende baseret på sex. Det burde være den perfekte ordning for dem begge, for Tate har ikke tid til at have en kæreste, og Miles er slet ikke ude efter kærlighed. Spørgsmålet er nu blot, om Tate kan overholde de to simple regler, som Miles har opstillet som eneste betingelse for deres forhold: Spørg aldrig ind til fortiden. Forvent ikke en fremtid.

Forbandede kærlighed udkommer d. 6. maj.

 Skriv et svar

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address