LOVEBOOKS’ første read-along

November lakker mod enden, og det samme gør LOVEBOOKS’ read-along af Sophie Kinsellas Shopaholic stiler mod stjernerne. Læsere over hele Danmark har i den sidste måned brugt de sociale medier til at fortælle om deres gensyn med Kinsella og dele erfaringer, tanker, yndlingscitater og læsestunder undervejs. Når man søger på hashtagget #KinsellaKærlighed på Instagram dukker over hundrede billeder frem, og også på Twitter kan man finde en livlig diskussion.

Vores første read-along har været en skøn oplevelse, og den har forenet Kinsella-fans på tværs af Danmark. Det har været en hyggelig online-læseklub uden geografiske grænser og timelange møder. I stedet har man kunne diskutere bogen i sit eget tempo og efter sin egen tidsplan. Det bliver næppe mere belejligt, let og hyggeligt at dele sin læseoplevelse med andre læsere.

Vi har nydt at læse bogen sammen med jer – for en god læseoplevelse bliver kun endnu bedre, når den deles. Vi glæder os allerede til vores næste read-along!

instagram1

Her ses et udpluk fra #KinsellaKærlighed på Instagram. Instagram-brugerne @nannasays, @jannielundby og @cruskjaer har delt citater og kommentarer under læsningen.

 

twitter1

Også på Twitter gik snakken livligt. Her ses citater fra Twitter-brugerne @frkhyms, @nenafunk og @raenne2.

Var du med i vores read-along, og fik du læst Shopaholic stiler mod stjernerne?Skriv et svar

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address