10 ting du skal glæde dig til i LOLA OG NABOENS SØN

Lola og naboens søn er en selvstændig fortsættelse på Anna og det franske kys. Bogen handler om Lola, men den byder også på et gensyn med Anna og Étienne. Lola og naboens søn udkommer d. 8. juni.

Hvis du var vild med Anna og det franske kys, vil du også elske Lola og naboens søn. Denne bog af Stephanie Perkins er en fryd at læse, og jeg vil anbefale den på det varmeste. Her er 10 ting, du kan glæde dig til, når du skal læse bogen.

  1. LolaLola og naboens søn lovebooks stephanie perkins

Hvis jeg skulle beskrive Lola med et ord, ville det nok være ”firecracker”. Lola ved, hvad hun vil have, og hun er ikke bange for at gå efter det. Hun er typen, der ser løsninger i stedet for forhindringer. Lola vil gerne være kostumedesigner og elsker at udtrykke sig gennem sin påklædning. Hendes farverige og glimtende udseende er på mange måder en refleksion af den, hun er inderst inde. Lola er både stærk og sårbar, men hun er aldrig bange for at være sig selv.

  1. Andy og Nathan.

Lola har to fædre, som jeg holder meget af. Faktisk elsker jeg hele familiens måde at være på. Lolas fædre, Andy og Nathan, er gode karakterer både sammen og hver for sig. Man kan ikke andet end at holde af dem og se, selv når Lola kan have svært ved det, hvor højt de elsker Lola og bare ønsker det bedste for hende, selvom det til tider kan være svært at håndtere en teenagepige.

  1. Månesnak

På mange måder er Lola meget moden, og nogle gange prøver hun nok også at være mere moden, mere voksen, end hun egentligt er. (Hvilken teenager gør ikke det?) Derfor holdt jeg meget af de små stunder, hvor Lola talte til månen og spurgte den til råds, da det giver et lille glimt af barnet i hende.

  1. Anna og St. Clair

Noget af det jeg hyggede mig allermest med i Lola og naboens søn var gensynet med Anna og St. Clair fra Anna og det franske kys. Anna og St. Clair spiller ikke en stor rolle i Lola og naboens søn, men de er en del af bogens og Lolas verden. At få lov til at gense de to gennem Lolas øjne var virkelig en fornøjelse og en fantastisk detalje.

  1. Tærte

Lolas far Andy har et tærtebageri, og da jeg elsker søde sager, var dette et rent hit for mig at læse om. Næste gang jeg åbner Lola og naboens søn, har jeg store planer om, at det skal gøres med en tærte som læsesnack. En mere passende spise findes nok ikke.

  1. Lola og Lindseys venskab

Der bruges ikke meget tid sammen med Lindsey i løbet af Lola og naboens søn, men jeg synes stadig, Lola og Lindseys venskab er listen værdig. De to piger er der for hinanden, hjælper hinanden og giver hver især den anden plads til at være sig selv. Det kan jeg slet ikke få nok af.

  1. Norah

Norah er Lolas biologiske mor, og hele dynamikken i familien ændrer sig, da hun dukker op. Norah er ikke nem at holde af, og hendes tilstedeværelse rusker op i familien både som enhed og enkeltvis på godt og ondt. Samtidig åbner det også op for nogle af de ting, Lola kæmper med i forhold til sig selv, andre og sin mor.

  1. Max og musikken

Max er Lolas kæreste. Ikke nok med at han er ældre end hende, så er han også rockmusiker til Lolas fædres store fortvivlelse. Derfor er Lola tit med til bandets gigs. Stephanie Perkins har lavet en playliste til Lola og naboens søn som kan findes her, og næste gang jeg bevæger mig ind i Lolas univers, gør jeg det med playlisten i ørerne og en tærte ved hånden (se nr. 5).

  1. Stephanie Perkins’ skrivestil

Stephanie Perkins skriver så fint og ligetil, at historien flyder let, og siderne er hurtigt læst. Det er det samme simple men sprudlende sprog, vi kender fra Anna og det franske kys, og det gør det så let at lade sig rive med og føle sig som en del af Lolas univers.

10. Naboens søn

Jeg kunne naturligvis ikke lave denne liste uden at nævne naboens søn, Cricket Bell. Mere siger jeg ikke, da I selv skal have lov til at finde ud af, hvem han er, og hvorfor Lola mildest talt ikke er glad for, at han og resten af familien Bell flytter tilbage i huset ved siden af …

Nina Sanderhoff Hansen er gæsteblogger på LOVEBOOKS.Skriv et svar

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address