10 kærlighedscitater fra YA-romaner

Den første forelskelse er noget særligt. Både at opleve og at læse om. Derfor elsker vi YA-romaner, der handler om forelskelse og kærlighed – bøger, hvor forvirringen og forelskelsen suser rundt i kroppen samtidig og efterlader hovedpersonen helt kulret og desorienteret.

Vi har her samlet 10 af vores yndlingscitater om kærlighed fra 10 af de allerbedste YA-romaner. Læs med og vær med til at genopleve din første forelskelse.

Skærmbillede 2015-11-04 kl. 12.57.37

“For jeg havde ret. For os to er hjem ikke et sted. Det er en person.” –Anna og det franske kys af Stephanie Perkins

”Kærlighed er skræmmende: Den forandrer sig, og den kan forsvinde. Det er en del af risikoen. Jeg vil ikke være bange længere.” – Hvis bare du var min af Jenny Han

“Der er ingen historie,’ siger jeg. ‘Jeg så dig en dag, og jeg vidste det bare.” – Isla og jagten på lykke af Stephanie Perkins

Skærmbillede 2015-11-04 kl. 12.59.55

“Og så forelskede løven sig i lammet …” – Tusmørke af Stephenie Meyer

”Hvis du var min, ville jeg aldrig have slået op med dig, aldrig nogensinde.” – Hvis bare du var min af Jenny Han

“Der var engang en pige, der talte med månen. Og hun var mystisk og perfekt på den måde, som piger, der taler med månen, er. I huset ved siden af, boede der en dreng …” – Lola og naboens søn af Stephanie Perkins

”At kysse ham føles på en gang velkendt, men også nyt, som en sang, de ikke har spillet i lang tid i radioen.” – Kærlighed for fanden! af Katie Cotugno

Skærmbillede 2015-11-04 kl. 13.02.28

”I mit hoved ved jeg, at jeg har været forelsket før, men det føles ikke sådan. Det er bedre at være forelsket i dig, end det var at være forelsket første gang. Det føles som første, sidste og eneste gang. På samme tid.” – Alt eller intet af Nicola Yoon

“Jeg ville give hvad som helst for at vende tilbage, bare nogle øjeblikke, så jeg kunne være mere til stede. Indprente hver detalje ved ham, og ved os to sammen, i mit hjerte og opbevare dem der for evigt. Hvor selv tiden ikke kan udslette dem.” – Hvad hjertet ved af Jessi Kirby

“Telefoner er distraherende. Internettet er distraherende. Måden han kiggede på dig på? Han var ikke distraheret. Han var opslugt.” – Isla og jagten på lykke af Stephanie Perkins†Et svar til “10 kærlighedscitater fra YA-romaner”

  1. Åh, de er simpelthen så evigt fine alle sammen <3

Skriv et svar

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address