1. oplag af PAS PÅ MIG er udsolgt

Pas på mig af Maya Banks er en romantisk thriller, der har taget læserne med storm. LOVEBOOKS-anmelder Winnie Jæger kalder romanen for “Maya Banks’ bedste bog til dato”, og Charlotte Alexandersen stemmer også i og skriver på saxo.com, at hun har “læst alle de danske oversættelser af Maya Banks, og den her er noget helt andet, end det der ellers er oversat. Her bevæger man sig ind i det overnaturlige, og det er bestemt spændende”.

Romancen mellem Caleb og Ramie er så medrivende, at Pas på mig er blevet en stor læsersucces, og vi har netop udsolgt det første oplag. Derfor går vi straks i gang med at trykke et nyt, så du bl.a. kan bestille bogen over saxo.com eller plusbog.dk, hvis du også vil læse med …


h9788711462836Der er intet så farligt som at blive forelsket …

Da den rige og magtfulde Caleb Devereauxs elskede lillesøster bliver kidnappet, må han gribe til utraditionelle midler for at finde hende igen. Ude af sig selv opsøger han en smuk og følsom ung kvinde, som er kendt for sin evne til at se de ting, der ellers er usynlige for det blotte øje.

Ramie St. Claire er i stand til at føle andres smerte og kan derfor finde mennesker, der lider i det skjulte. Men hendes enestående evne har en pris: Hver gang hun bruger den, mister hun et stykke af sig selv. Da hun hjælper den desperate og uimodståeligt tiltrækkende Caleb med at finde sin søster, er det derfor nær ved at tilintetgøre hende. Selvom hans erotiske kraft drager hende til sig som en magnet, er hun nødt til at holde sig så langt fra ham som overhovedet muligt for at redde sig selv.

Caleb er tynget af skyld over den smerte, han har forårsaget Ramie, og han er fast besluttet på at råde bod på den skade, han har forvoldt. Men bedst som han tror, at Ramie er forsvundet for altid, dukker hun op igen. Hun er i knibe, og hun har brug for hans hjælp. Og denne gang er Caleb villig til at risikere alt for at beskytte hende – også sit hjerte.

”Formidabelt … Jeg elsker Maya Banks, og jeg elsker hendes bøger” – Jaci Burton, New York Times bestsellerforfatter

MAYA BANKS er en amerikansk bestsellerforfatter kendt for sin evne til at skrive romaner, der emmer af kærlighed og erotik. Maya Banks har skrevet over 50 romaner, hvoraf trilogierne Breathless og Surrender er oversat til dansk. Med PAS PÅ MIG er Maya Banks tilbage med en sexet spændingsroman fuld af forførelse, begær og romantik.

PAS PÅ MIG er første bog i Slow Burn-trilogien.Skriv et svar

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address